28 Nisan 2013 Pazar

Büyü Ustası-Maria V. Synder Bitti...


Sayfa Sayısı: 424
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX


Bir sadakat dersi, entrika üzerine bir uzmanlık eğitimi.

Yelena
şu ana dek hayatta kalmayı başardı. Çocukken kaçırıldığı, gençliğinin başında hapse atılıp çeşnici olmak şartıyla serbest bırakıldığı düşünüldüğünde yeterince acı çektiğini düşünebilirsiniz.
Fakat hayır.
Ixiada yasaklı büyü güçleri ona bir idam fermanı getirdi. Tek
şansı Sitiaya, doğduğu yere dönmek. Ancak Sitia ona çok yabancı bir yer. Burada güçlerini kontrol edemiyor. Başıboş bir büyücü korku salıyor ve kurban olarak Yelenayı seçiyor.

Büyü Becerileri Yelenayı Kurtaracak Mı...
Yoksa sonunu mu getirecek?

Yelenanın hikâyesi Zehir Ustasının ardından Büyü Ustası ile devam ediyor.

"Snyderın romantizmi ve aksiyonu aynı potada eritti
ği bu enerjik ve büyüleyici karışımın kendisine yeni hayranlar kazandıracağına hiç şüphe yok. Büyü Ustası fantastik türün mükemmel bir örneği."
Publishers Weekly

"Snyder yine on ikiden vurmu
ş! Büyü Ustası daha en başından ilginizi çekiyor ve sizi kendine bağlıyor... Kesinlikle okunması gereken bir kitap."
In the Library Reviews

birinci kitabı zehir ustasından sonra merakla beklediğim bir serinin ikinci kitabını da büyük bir merak ve heyecanla bitirmiş oldum. ikinci kitap da en az birinci kitap kadar macera dolu ve merak uyandırıcıydı. birinci kitapta yelena'nın ixia da yaşadıklarını ve nasıl bir çeşnici olduğunu okumuştum . bu kitapta ise yelena'nın ailesi ve abisini bulması ve büyü güçlerini keşfetmeye başlamasıyla başına gelenleri okudum.

tam 1 günde bitirdim kitabı ve bayıldım. eğer siz de hala zehir ustasını okumadıysanız bir an önce okunacaklar listesine eklemenizi tavsiye ederim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder