16 Aralık 2012 Pazar

Gece Evi Serisi Yanmış-Uyanmış ve Baştan Çıkarılmış Bitti :)




gece evi serisini okumaya devam ediyorum her ne kadar araya başka kitaplar girse de :)
fotoğrafları çekerken yaramaz mavişim de poz vermeye üstüne kondu :)
bazıları seriyi okumaya devam etmemiş sıkıldığını falan söylemiş ama bana göre seri aynı heyecanla devam ediyor.

gelelim kitaplara

BAŞTAN ÇIKARILMIŞ


Baskı Yılı:2009
Yayınevi:Pegasus
Dili:Türkçe
Sayfa Sayısı:432


Gece Evini büyük bir riske atacak tehlikeli sırlar birçok şeyi altüst etmek üzeredir. Fakat gizlenmeye çalışılan sır zaman ayarlı bir bomba gibi. Bütün bunlar olurken Zoey en iyi arkadaşlarına ve erkek arkadaşlarına hiç olmadığı kadar ihtiyaç duymaktadır. Ama Zoey, güvenememekten yalnız kalmıştır. Bunların yanı sıra kötülüğe teslim olmayıp duygularını kontrol etmesi gerekmektedir. Daha doğrusu baştan çıkarılmamak için oldukça zorlu bir mücadele vermektedir. İyi ve kötünün savaşı oldukça zorlu geçecektir.

YANMIŞ

Baskı Yılı:2010
Yayınevi:Pegasus
Dili:Türkçe
Sayfa Sayısı:432

MİLYONLARIN TUTKUNU OLDUĞU GECE EVİ SERİSİNDE HEYECAN DEVAM EDİYOR!

Arkadaşlar birbirine güvenmemeye başladığında,
kıvılcımları alevlendirmek için
Karanlık orada olacaktır...

Gece Evinde her şey karanlığa büründü. Zoey Kızılkuşun ruhu paramparça. Steve Rae Zye yardım etmek istiyor ama onun da başı büyük belada. Afrodit ise şimdi Nyxe sadakatini göstermek zorunda. 

Üç kız… Ateşle oynuyorlar… Eğer dikkatli olmazlarsa herkes yanacak.


UYANMIŞ


Baskı Yılı:2011
Yayınevi:Pegasus
Dili:Türkçe
Sayfa Sayısı:368


YIKIMIN EŞİĞİNDEKİ ÇARESİZ BİR GENÇ KIZ, KALBİNİN KIRILMAMASI İÇİN NE YAPABİLİR?

KARANLIĞIN GÖZLERİNİZİ BAĞLADIĞI YERDE, KALBİNİZE GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARENİZ YOKTUR.

ARKADAŞLIĞIN SINIRLARI NEREYE KADAR UZANABİLİR VE BİR KIZIN KALBİNDEKİ AŞK NE KADAR GÜÇLÜ OLABİLİR?

Vampir Yüksek Konseyi tarafından aklanan ve Tulsa Gece Evindeki yüksek rahibe konumuna geri getirilen Neferet, Zoeyden intikam almaya yemin eder. Kalona üzerindeki hâkimiyeti, Zoeye karşı kullanacağı silahlardan sadece biridir. Ancak Zoey Skye Adasına sığınmış ve orada Kraliçe Sgiach tarafından onun yerine geçmesi için eğitilmektedir. Kraliçe olmak harika olurdu, değil mi? Tulsaya neden dönsün ki? İnsan refakatçisi Heathi kaybettikten sonra Zoey ne kendisinin, ne de süper yakışıklı savaşçısı Starkla olan ilişkisinin asla eskisi gibi olmayacağını bilir.

Peki ya Stevie Rae ve Rephaim? Alaycı Kuzgun, Stevie Raeye karşı kullanılmayı reddeder, fakat dünya üzerinde Zoey dâhil hiç kimse onların ilişkisini onaylamayacakken elinden ne gelir ki? Babasına mı yoksa kalbine mi ihanet edecek?





her bir kitap neredeyse 1 er günde bitti dediğim gibi ben hala heyecanla okumaya devam ediyorum.
bu kitaplarda da Zoey ve arkadaşlarının başından geçenler anlatılmaya devam ediyor.


baştan çıkarılmış diğer kitaplara oranla bir tık daha ilerideydi bana göre olan olaylar açısından. av kitabından sonra en beğendiğim kitap oldu diyebilirim. diğer kitaplardan farkı da olayların başka ağızlardan anlatılışıydı.


yanmışta çok stevie rae den bahsediyor bu yüzden zoey fanları zoey ile ilgili asıl olaylara kitabın sonunda rastlayacaklar. yanmış kitabında stevie rae ve kalona'nın oğlu rephaim arasında geçen olaylar anlatılıyor. en önemli olaylardan biri de heathin ölümüyle ruhu parçalanan zoey'in öteki alemde heath ile karşılaşması.

uyanmışta da zoey tekrar öteki alemden dönmüştür ve gece evinden uzakta Skye Adası’na sığınmıştır ve geri dönmeyi pek düşünmemektedir. insan refakatçisi Heath’i kaybettikten sonra Zoey ne kendisinin, ne de süper yakışıklı savaşçısı Stark’la olan ilişkisinin asla eskisi gibi olmayacağını bilir. bu arada stark da gücünü toplamaya çalışmaktadır.

Kısaca bu seriyi çok sevdim ve okumaya devam diyorum şu anda elimde kader kitabı var ve en son çıkan kitabı saklanmışı da almıştım merakla neler olacağını bekliyorum :) tavsiyedir...
            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder